Du skal benytte en større skærm for at leje en trailer

Om lej1trailer.dk

Velkommen til lej1trailer

Lej1trailer er en del af Pro-Motor gruppen, der igennem de sidste 9 år har drevet professionelt autoværksted i Ølstykke. Vi udfører alle reparationer på person- og varebiler, men har en passion for specialbiler og specielt racerbiler til klassisk race. Pro-Motor har selv kørt race i mange år og har mærket gevinsten ved at være fokuseret på kvalitet i alle reparationer.

Vi har igennem årene købt forskellig trailere til eget brug, men syntes de stod for meget stille og derfor etablerede vi Lej1Trailer som et godt og prisbilligt alternativt til andre virksomheder og tankstationer, der udlejer trailere.

Vi vil løbende købe flere typer af trailere og udvide sortimentet, så har du behov for en trailertype, som vi ikke har i dag, så fortæl os det. Du er sikkert ikke alene om det behov.

Vi håber du bliver glad for at leje vores trailere, og for at sikre dig en så god oplevelse som muligt, vil vi opfordre dig til, at du giver besked om eventuelle mangler eller defekter, når du afleverer den lejede trailer.

God fornøjelse!